-

We werken ons uit de naad!

31 mei 2016

Sinds we hebben besloten om nieuw laminaat in de slaapkamers te leggen, zijn we er maar druk mee! Het uitkiezen van het type laminaat dat we wilden hebben was nog best moeilijk. We wilden geen hele donkere vloer maar ook geen hele lichte vloer. Daar zie je namelijk elk pluisje of stofje op! Uiteindelijk hebben we een mooie natuurlijke houtkleur gevonden waar mijn man en ik dol op waren. Nu hoeft de vloer alleen nog maar gelegd te worden!

De vloer wordt gelegd

We hebben een tijdje gezocht naar verschillende bedrijven voor het leggen van het laminaat en we hebben er één gevonden! Dit bedrijf kan laminaat leggen in Den Haag (waar wij wonen) dus dat is heel mooi. We konden het laminaat kopen in Rotterdam en dat is voor ons niet zo ver rijden gelukkig.

Het is zo fijn dat het gelegd kan worden, want ik ben zelf niet zo handig. Mijn man heeft er ook geen tijd voor want hij is de komende tijd te druk met het werk. Maar ik vind het niet erg, want zo’n bedrijf kan dat natuurlijk het snelst! Ik ben blij als het eenmaal klaar is, want ik heb de kinderen beloofd dat we een avondje gaan bowlen als de vloer erin ligt. Dat hebben ze wel verdiend na al die veranderingen in het huis. We gaan trouwens niet bowlen op het nieuwe laminaat hoor, als je dat misschien dacht! Wij gaan gewoon naar de bowlingbaan bij ons in de buurt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply