-

Wat te doen met een verjaardag?

7 januari 2020

Het is weer zover er is weer iemand jarig. Maar wat moet je nou doen met je verjaardag? Het verschilt per persoon en leeftijd. Voor iedereen is er vast wel het perfecte verjaardagsfeest te vinden. Verder plaats ik hier tips en ideeën voor het perfecte feestje. 

Kinderfeestje

Kinderfeestjes zijn zowel de makkelijke als moeilijke feestjes. Makkelijk qua organiseren maar moeilijk door te maken. Thema voor een kinderfeestje is meestal zo gekozen maar het doormaken ervan is iets anders. Organisaties bieden verschillende soorten thema’s aan. Voorbeeld daarvan is Lot 66 die biedt kinderfeestjes in Breda aan met verschillende soorten party’s. Van een NAC party tot een laser party. Om het feestje goed te laten lopen is het belangrijk dat de rust wordt behouden. Door alles duidelijk te maken aan de kinderen. Zo krijg je een geslaagd kinderfeestje.

Tienerfeestje 

Ook hebben we natuurlijk nog de doelgroep tieners. Bij tieners is het meestal leuk om een groter publiek uit te nodigen. Dan is het vaak leuk om een DJ-party te houden. Ook qua snacks kan je het simpel houden, door gewoon bakken chips en snoep of tafels te zetten. Ook is het af te raden om alcohol te schenken aan tieners omdat jij de verantwoordelijkheid over iedereen hebt. Verder kan je genoeg lol hebben door een goede DJ in te huren. Voor cadeaus hoef je vaak ook niet ver te zoeken. Tieners zijn al blij met wat geld. Ook is het leuk om wat decoratie toe te passen, denk maar aan het huren van een photobooth of het ophangen van slingers. Maar het belangrijkste is toch wel om ze niet veel te storen tijdens hun feestje.

Volwassen feestje

Voor volwassenen is de keuze vaak makkelijk. Omdat ze weten wie ze moeten uitnodigen en wat voor soort feestje ze willen. Soms willen ze nog echt iets organiseren, maar vaak blijft het bij een bijeenkomst met alleen maar personen die dichtbij ze staan. Populaire ideeën zijn vaak workshops, cocktailparty’s of een wijnproeverij. Verder zijn de cadeaus niet het belangrijkste punt bij volwassenen. Het gaat er vooral om dat het een gezellige feestje waarbij er gelachen en gepraat kan worden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply