-

Voortaan beter kijken

31 oktober 2016

Ik heb de nieuwe telefoon gekocht waar ik laatst over vertelde. Die nieuwe dingen zijn toch nog wel lastig voor mij. Ik kan er nog niet echt mee overweg. Sterker nog, ik was er zo in verdiept om alle functies uit te zoeken dat ik niet zag dat Pim eraan kwam! Ik schrok zo erg dat ik de iPhone zo uit mijn handen liet glippen. Dat overkomt mij weer! Het scherm heeft nu meerdere barsten. Blijkbaar gaan die schermen erg snel kapot, want ik kan niet zeggen dat ‘ie nou zo hard viel… Balen!

De iPhone laten repareren

Hopelijk kan ik mijn iPhone repareren. Straks maar even uitzoeken waar ik dat het beste kan laten doen. Ik ben trouwens niet boos op Pim hoor, hij kon er ook niet zoveel aan doen. Hij vond het heel erg voor mij en hij riep meteen dat het hem speet. Ik heb een kop thee voor mezelf gemaakt en wat limonade ingeschonken voor Pim. Samen gingen we op de bank zitten zodat hij kon vertellen over zijn dag. Gelukkig had hij een leuke dag, op het ongelukje na. Hij heeft bij zijn vriendje gespeeld die hier in de straat woont. Ze hebben een treinbaan gebouwd waar een elektrisch treintje overheen reed. Samen zijn ze uren bezig geweest om de mooiste baan te bedenken voordat ze er uiteindelijk mee gingen spelen. Ook hebben ze iets lekkers gekregen van de moeder van zijn vriendje. Pim is uit zichzelf naar huis gekomen op de tijd die we afgesproken hadden. Hij wordt steeds iets zelfstandiger en groter!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply