-

Verjaardag op komst!

21 juli 2016

Dinsdag is mijn stoere neefje Boyd jarig. Nu hij wat ouder is weet hij heel goed wat hij wil! Hij wist dan ook precies wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben, namelijk een bestuurbare auto! Dat was geen verrassing, hij is altijd al dol op auto’s geweest. Zo’n auto is niet heel goedkoop, dus we hebben besloten dat iedereen in de familie wat geld inbrengt zodat we dit cadeau met z’n allen kunnen geven. Daar zal hij vast erg blij mee zijn! Mijn nieuwe armband (die ik afgelopen week bestelde) bevalt mij trouwens ook erg goed!

Op pad voor spullen

Ook al is Boyd zeker dol op zijn cadeau, ik vind het toch niet netjes om verder niks te kopen. Om te voorkomen dat ik met lege handen aan kom zetten ga ik ook nog even een lekkere fles wijn kopen voor zijn ouders! Gelukkig weet ik precies welke wijnen zij graag drinken, dus dat vinden ze vast leuk. Als ik dan toch op pad ga om wijn te kopen, dan kan ik meteen ook wat lenzenvloeistof erbij halen. Die is namelijk alweer bijna op en ik wil echt geen bril meer dragen. Dat is trouwens zo geregeld, want ik heb altijd dezelfde vloeistof genaamd OPTIFREE PureMoist. Die vind ik het fijnst! Ik heb dan nooit last van geïrriteerde ogen en ik kan mijn lenzen een hele dag comfortabel dragen. Morgen ga ik dus maar even op pad met mijn stalen ros! Met dit lekkere weer is fietsen zeker geen straf. Je zou bijna gaan denken dat ik het druk krijg met al die leuke dingen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply