-

Toe aan een nieuwe telefoon

9 september 2016

Het wordt echt tijd dat ik binnenkort een nieuwe telefoon koop! Ik heb natuurlijk nog wel een oude telefoon, maar daar kan ik bijna niks mee. Eerst wilde ik gewoon een simpel model waarmee ik kan bellen en sms’en. Nu lijkt het me toch wel handig om een telefoon te hebben die wat meer aankan. Dan kan ik ook een beetje mee gaan met mijn tijd! Leuke apps uitproberen, recepten bekijken en fietsroutes uitzoeken. Zelf ben ik niet zo handig met nieuwe apparaten, maar gelukkig snappen mijn kinderen dat veel beter!

Welk model heb ik nodig?

Het is een beetje onzinnig om een gloednieuwe, dure telefoon te kopen, want ik hoef niet zoveel speciale functies. Als ik maar een paar leuke apps kan downloaden en snel internet heb ben ik al tevreden. Ik wil nu wel een smartphone in plaats van het simpele model dat ik had, want het is altijd handig om een mooie en goede telefoon te hebben. Terwijl ik aan het zoeken was op internet kwam ik refurbished telefoons tegen. Blijkbaar zijn dat gebruikte telefoons die opgeknapt zijn. Dit maakt ze een stuk goedkoper dan wanneer je hetzelfde model nieuw zou kopen. Ik kwam ze trouwens tegen op SWOOP.nl, daar had je aardig wat keuze! Ik zag bijvoorbeeld de refurbished iPhones en die spraken mij wel aan. Een vriendin van mij heeft ook een iPhone en volgens haar is dat de beste keuze. Ik ben niet van plan om zoveel voor een telefoon te betalen dus het komt goed uit dat ik hem ook tweedehands kan kopen. Straks zal ik dus een bestelling gaan plaatsen! Nu het nog mooi weer is kan ik de telefoon mooi gebruiken om korte fietsroutes op te zoeken. Dan kunnen de kinderen ook mee fietsen en dan gaan we waarschijnlijk een ijsje halen of een speeltuin opzoeken. Het is wel goed voor ze om lekker naar buiten te gaan nu het nog warm is. In de koudere maanden is het toch wat lastiger om ze mee naar buiten te krijgen! Zoals ik net al vertelde ben ik ook van plan om recepten op te zoeken met de nieuwe telefoon. Op mijn oude had ik geen internet, dus ik haalde alle recepten uit kookboeken en tijdschriften. Vaak scheurde ik de lekkere recepten uit de tijdschriften en die stopte ik vervolgens in een map. Niet erg praktisch, want het kreukelt allemaal en soms vallen ze eruit. Het lijkt me veel makkelijker om gerechten op internet te zoeken en die op te slaan zodat ik ze altijd terug kan vinden. Ik kan niet wachten tot ik de nieuwe telefoon binnen heb! Vorige week ben ik trouwens met de kinderen naar het zwembad gegaan om nog even van het weer te genieten. Ik had wat gezonde snacks meegenomen zoals tomaatjes en vruchtensap en daarnaast wat koekjes. Het was een gezellige dag en de kinderen vermaakten zich prima! Alleen de zonnebrandcrème vonden ze maar vies en plakkerig, haha. Misschien dat we dat binnenkort nog een keer gaan doen, als het weer het toelaat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply