-

Tijd voor de tuin

2 juni 2016

Nu ik het een en ander heb aangepakt voor in het huis en zelfs de kamer van Lisa al aan bod is geweest is het echt de hoogste tijd om onze tuin aandacht te geven. Op zich ben ik best blij met hoe het er nu uit ziet. We hebben achterin de tuin een aantal coniferen staan die in de winter mooi groen blijven. Ik wilde er nu ook een paar voor de schutting zetten, want die houten latjes zijn eigenlijk helemaal niet zo mooi om tegenaan te kijken. Of ik plant klimplanten tegen de schutting. Dat is voor de afwisseling wel mooi. Ik was aan het rondkijken op de website van Directplant en daar zag ik dat er echt heel veel soorten zijn!

Kijken, kijken en… kiezen

Ik heb echt heerlijk naar alle tuinplanten zitten kijken. Als je dan zoveel voorbij ziet komen, zou je elk gaatje in de tuin wel willen vullen met iets kleurigs! Lisa vond het interessant om mee te kijken. Natuurlijk ging haar voorkeur uit naar alle roze bloeiende planten, haha! Uiteindelijk heb ik een paar mooie klimplanten uitgekozen die op verschillende momenten bloeien, dan kunnen we wat langer van bloemen genieten, en een paar groenblijvende soorten. Ik vind het wel fijn als de tuin het hele jaar wat groens heeft. Door de bloemen komt er de hele zomer wat meer kleur, een mooie tegenhanger voor ons rustige interieur. Als we dan de tuindeuren openzetten kunnen we er vanuit de kamer van genieten. Lisa werd in elk geval enthousiast van het idee van veel bloemen. Vanavond hak ik samen met mijn man de knoop door. Hij moet er tenslotte ook tegenaan kijken en misschien een handje helpen met planten. Ik ben benieuwd wat hij van Lisa’s en mijn keuze vindt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply