Schoenen

Wat zijn de redenen om te kiezen voor Glerups sloffen?

19 december 2017

Tijdens de koude wintermaanden mogen warme sloffen niet ontbreken. De Glerups sloffen zijn op dit moment een goede keuze om verschillende redenen. Dit komt bijvoorbeeld door het speciale materiaal waar ze van gemaakt zijn, de manier waarop ze geproduceerd worden en de unieke voordelen die deze sloffen hebben. Mocht je nog op zoek zijn naar goede sloffen, dan is het zeker de moeite waard om eens naar de Glerups sloffen te kijken.

Het bijzondere materiaal waar de Glerups sloffen van gemaakt worden

De Glerups sloffen zijn zeer populair in Scandinavische landen. Deze sloffen worden gemaakt in Denemarken en ze worden langzaam bekender in andere Europese landen, waaronder in Nederland. Dit komt vooral dankzij de geweldige eigenschappen. De sloffen worden gemaakt van 100% natuurlijke wol van de Gotlandpelsschapen. Deze schapen leveren kwalitatief hoogwaardige wol die perfect is voor het maken van textiel en kledingstukken. De wol is namelijk zowel warm als ademend. Hierdoor houden de sloffen je voeten warm in de winter, terwijl ze in de zomer het vocht goed afvoeren. Je voeten blijven daardoor fris en droog aanvoelen. Dankzij deze eigenschappen heb je het hele jaar door plezier van deze sloffen. Dit is dan ook één van de redenen dat er voor deze speciale soort wol is gekozen. Een andere reden is dat het materiaal lang mooi blijft waardoor je ze jarenlang kan gebruiken. De wol is het enige materiaal dat gebruikt wordt om het vilt voor de sloffen te maken. Door de wol op een bepaalde manier te verwerken ontstaat het vilt, een materiaal dat zowel stevig als zacht is. Het vilt is ideaal om sloffen van te maken, aangezien het mooi in vorm blijft en comfortabel aanvoelt.

Het productieproces van de Glerups sloffen

De Glerups sloffen worden volledig met de hand gemaakt. Het vervaardigen van de sloffen gebeurt in meerdere stappen. Door een controle uit te voeren bij elke stap wordt de kwaliteit gewaarborgd. Alleen de sloffen die aan alle strenge eisen voldoen mogen uiteindelijk verkocht worden. Jij weet dan zeker dat je een kwaliteitsproduct koopt. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt, aangezien deze voor irritaties kunnen zorgen. Je kunt dus gerust met blote voeten de sloffen dragen. Het is zelfs aan te raden om ze met blote voeten te dragen, zodat je het bijzondere materiaal optimaal kan ervaren. De zolen worden gemaakt van leer of rubber. Deze materialen zijn stevig en zullen niet snel slijten. Een rubberen zool zorgt voor meer grip op een gladde vloer, zoals laminaat of een gietvloer. Je kan ook kiezen voor modellen waarbij de zool enkel van vilt is gemaakt.

De verschillende modellen Glerups sloffen

Iedereen heeft weer andere voorkeuren, vandaar dat Glerups diverse modellen van de sloffen aanbiedt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor instappers, lage sloffen en hoge sloffen. De instappers zijn handig als je snel de sloffen aan wil trekken. De hoge sloffen houden ook je enkels warm, ideaal als je snel koude voeten hebt. Ook heb je keuze uit diverse kleuren, zoals rood, grijs, bruin, blauw en zwart. De kans is groot dat er een mooie kleur voor jou tussen zit. Glerups biedt sloffen aan voor volwassen en kinderen, zelfs voor de allerkleinsten. Zo kun je voor alle gezinsleden en voor jezelf passende sloffen vinden bij dit prachtige Deense merk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply