-

Op naar Kerst!

25 november 2016

Mijn favoriete maanden komen er weer aan! Ik vind de wintermaanden heerlijk, lekker gezellig in de warmte binnenkomen als je weg bent geweest. We hebben alvast een kunstkerstboom besteld. Dan kan ik die zo snel mogelijk opzetten voor een sfeervol kerstgevoel in ons huis. Ik heb dit jaar besloten om eens een keer niet een echte boom te nemen. Vorig jaar hadden we zoveel last van naalden dat ik constant aan het vegen was. Het enige nadeel van een kunstboom is dat het geen lekkere dennengeur heeft. Maar ach, dan steek ik wel een fijne geurkaars aan!

Wijnpakketten proberen

De avonden duren voor mijn gevoel ook langer nu het buiten zo snel donker is. Ik vind dat eigenlijk wel knus! Om ons alvast voor te bereiden op de gezellige avonden willen we wat wijnpakketten uitproberen. Wij kopen meestal dezelfde soort wijn, zodat we zeker weten dat we ervan genieten. Al is het ook goed om eens te variëren. Misschien ontdekken we wel een nieuwe favoriet! Het plan voor Kerst is nu dat de familie bij ons thuis komt eten, dus het is ook mooi als we alvast wat goede wijnen kunnen selecteren. Dat scheelt weer stress op het laatste moment. Wat trouwens wel minder handig is aan de lange avonden is dat ik slechter zie. Ik heb daarom weer AquaComfort Plus lenzen besteld zodat ik de komende maanden weer vooruit kan met de lenzen. ’s Avonds lees ik namelijk nog graag even een boek voordat ik ga slapen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply