-

Nog even tot de lente

10 maart 2017

Mijn man is een samenwerking aangegaan met een internetbureau in Apeldoorn. Hij heeft namelijk de opdracht van zijn werkgever gekregen om de website te verbeteren. Volgens mijn man helpt een goede website om meer klanten binnen te halen. Alleen dat kan hij niet in zijn eentje, vandaar dat hij meerdere bedrijven heeft benaderd die daar verstand van hebben. Uiteindelijk leek het bureau in Apeldoorn hem het meest geschikt! De komende tijd gaan ze aan de slag met de website. Ondertussen willen we ons ook voorbereiden op het lekkere weer dat er hopelijk snel aankomt.

Aankopen voor de lente

Voor je het weet is het weer lente en daar bereiden we ons graag goed op voor. We laten daarom de komende weken tuinbankjes plaatsen in de tuin. Eén bankje komt sowieso tegen het huis aan bij het terras, aangezien we daar de meeste zon hebben. Dan kunnen we lekker van het zonnetje genieten en we hebben meteen meer zitplekken op het terras. Wel zo gezellig als we vrienden uitnodigen voor bijvoorbeeld een barbecue. Ook plaatsen we er één aan de achterkant van de tuin zodat we in de schaduw kunnen zitten als het te warm is in de zomer. Zo zijn we op alles voorbereid qua weer! We zijn met het lekkere weer trouwens ook van plan een dagje naar het Klimbos in Garderen te gaan. Daar kunnen de kinderen zich vermaken terwijl wij genieten van het zonnetje.

Voor Lisa heb ik een paar Birkenstock Gizeh gekocht, zodat ze deze zomer op goede slippers kan lopen. Gewone teenslippers verslijt ze nogal snel, dus het leek mij handig om voor een stevig paar te kiezen. We gaan vast weer op vakantie deze zomer en wij vinden het leuk om door steden te slenteren. Dan is het belangrijk dat je goede schoenen aanhebt!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply