-

Kleur beneden, kleur boven! Lisa bepaalt?

12 mei 2016

De vorige keer vertelde ik je dat ik erover dacht om zo’n Philips Hue lamp te kopen. Nu ik me er wat meer in heb verdiept weet ik het zeker! Specifiek gezegd ga ik voor de Hue Go lamp. Daarmee kan ik de kleur (en dus de sfeer in de kamer) ook eens veranderen zonder dat ik weer een nieuwe lamp hoef te kopen. Als ik dan toch aan het bestellen ben kan ik meteen verder kijken naar die wandpanelen voor in huis. Waarschijnlijk weet ik daar al een mooi plekje voor! Maar denk maar niet dat het huis dan al af is…

Het huis is nog niet af!

Ik wil namelijk ook nog de kamer van Lisa een beetje aanpassen. Mijn kleine meisje wordt groot en heeft nu de leeftijd waarop ze precies weet wat ze wil. Helaas is dit wel zo’n beetje elke week anders, haha. Gisteren bedacht ze zich ineens dat ze nu hele andere gordijnen wil hebben! Gelukkig kan ik dat wel begrijpen, want de huidige hangen er al sinds we hier kwamen wonen. De kleur past ook niet meer bij haar leeftijd. Ik vind het dus prima om nieuwe gordijnen uit te zoeken. Daar ben ik trouwens niet lang mee bezig, want ze heeft al een favoriete kleur. Toen ik er net naar vroeg riep ze heel enthousiast: ‘Mam, ik wil zo graag roze gordijnen!’. Die ga ik dus nu maar meteen opzoeken en bestellen, want ik wil geen ruzie met die kleine! 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply