-

Ik creëer meer sfeer!

6 mei 2016

In ons huis gaan enkele dingen veranderen, dus dat leek mij een goede reden om de eerste blog te schrijven! Ons huis hebben we een tijdje geleden opnieuw ingericht, maar het oogt nog een beetje kaal en ‘onaf’. Herkenbaar? Het is nog niet heel huiselijk en gezellig en ik wil juist wat meer sfeer in huis creëren. Ik wist alleen niet zo goed hoe ik dat nou het beste kan doen. De afgelopen tijd heb ik erover nagedacht en ik geloof dat ik een goed plan heb!

Licht en decoratie

Kijk jij ook wel eens van die woonprogramma’s? Daarin zie je vaak dat ze andere lampen ophangen waardoor een ruimte er ineens anders uitziet. Kijken naar sfeervolle binnenverlichting is natuurlijk de beste manier om het huis op te fleuren. Wij hebben namelijk beneden in de woonkamer en keuken een vrij rustig ogend interieur. Dit komt doordat we niet zo veel kleur gebruiken. Misschien kan ik naast wat leuke kussens ook met een nieuwe lamp meer kleur toevoegen. Je hebt volgens mij van die Hue lampen waarbij je zelf een kleur in kan stellen. Dat lijkt me echt heel leuk! Ik denk dat een groene tint mooi staat, maar ik kan natuurlijk ook even experimenteren om de mooiste kleur te ontdekken! Naast een nieuwe lamp wil ik ook een leuk wandpaneel kopen om de woonkamer helemaal af te maken. Wandpanelen hebben een beetje een nostalgische sfeer waar ik dol op ben. Ik weet nog niet welk wandpaneel ik precies wil hebben, daarvoor ga ik eerst op onderzoek uit. Natuurlijk laat ik je weten hoe het is geworden als het eenmaal klaar is!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply