-

Heft in eigen hand!

18 maart 2017

De komende tijd zal ik mijn man niet zo veel zien. Hij is namelijk ontzettend druk met zijn werk, zelfs tot in de late uurtjes. Dit is gelukkig wel tijdelijk. Invest Online – het internetbureau uit Apeldoorn – is namelijk begonnen met het bouwen van de website. Dat is het bedrijf waar mijn man contact mee heeft voor het werk. Ze gaan helemaal opnieuw beginnen en hij wil dit zo snel mogelijk af hebben. Dat wil zijn werkgever natuurlijk ook, dus er zit wat druk achter. Zelf werkt mijn man daarom veel door in de avonduren om alle randzaken ook op orde te krijgen. Dat heeft ook gevolgen voor mij!

Zelf thuis aan de slag

Doordat mijn man zo druk is, moest ik zelf aan de slag in huis. Ik doe altijd al wel redelijk veel in huis omdat mijn man fulltime werkt, maar nu moest ik ook dingen doen die hij normaal gesproken zou doen. Zo wilden we op Lisa’s kamer een bord ophangen waarvoor we moesten boren. Nou ben ik daar niet zo’n heldin in, maar we hebben goede SDS boren en daarmee is het toch gelukt. Vaak neemt mijn man de klusjes op zich en nu heb ik het eens zelf gedaan. Eigenlijk ook wel leuk, dan weet ik dat ik dat zelf ook kan. Op het bord kan Lisa trouwens met krijtjes tekenen, dat vindt ze erg leuk om te doen. Ik had het bij een vriendin thuis gezien en het leek me echt wat voor Lisa. Gelukkig is ze er heel blij mee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply