-

Druk voor het gezin

17 mei 2016

Ik heb het in de vorige blogs al gehad over die wandpanelen en ik heb ze dan eindelijk besteld hoor! Het zijn de houten wandpanelen geworden, die vond ik het beste passen bij de inrichting van de woonkamer. Ze hebben een leuk plekje gekregen op een muur die eerst maar saai en kaal was. Mijn lieve man heeft ze opgehangen en nu is het beneden mooi af! Nu ga ik ook even kijken naar leuke dekbedden voor de kamers van Lisa en Pim die wat beter passen bij hun leeftijd. Waarschijnlijk doen we dat vanmiddag, wanneer ze klaar zijn met school. Even gezellig met z’n drieën tussen de dekbedden neuzen met wat lekkers erbij!

Nieuwe overhemden bestellen

Niet alleen het huis wordt aangepakt, maar ook de kleding! Mijn man vroeg namelijk of ik voor hem een mooi nieuw overhemd wilde bestellen. Hij vond namelijk dat hij nu veel te veel moet strijken (de luilak, haha!). Natuurlijk zal ik even voor hem kijken of ik wat leuks zie. Ik hoorde laatst van een vriendin dat er een site is waarop je speciaal grote maten herenkleding kan bestellen. Haar broer bestelt daar regelmatig zei ze. Daar heb ik meteen op gekeken en ik zag wel een aantal leuke overhemden. Ik ga het alleen nog niet bestellen, want ik wil eerst aan hem vragen wat hij ervan vindt. Hij roept wel steeds dat hij niet zo met zijn uiterlijk  bezig is, maar ik vind dat je hem toch wel een beetje ijdel mag noemen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply