Uitjes

Dagje uit met Marianne!

14 april 2017

Ik ben dit blog natuurlijk begonnen om over dagjes uit te vertellen. Gelukkig heb ik een leuk verhaal om met jullie te delen. Ik ben namelijk weer eens op pad geweest. Laatst kwam een van mijn beste vriendinnen Marianne langs en zij vertelde dat ze sauna aanbiedingen op internet tegen was gekomen. Dat leek haar echt wat voor ons en daar hebben we dan ook meteen gebruik van gemaakt!

Heerlijk naar de sauna

Afgelopen week reden we met de auto naar het wellnessresort. Bij aankomst kregen we een heerlijk kopje thee en vervolgens maakten we ons klaar om de sauna in te gaan. We hadden een dagentree waardoor we lekker lang konden genieten. In het begin moest ik even aan de sauna wennen, aangezien ik al een hele tijd niet geweest was. Na een tijdje voelde ik me ontspannen en Marianne en ik kletsten bij. In de middag namen we een korte pauze om te gaan lunchen. Dat hoorde namelijk ook bij de aanbieding. We genoten van een lekker broodje en van het uitzicht. Na de lunch besloten we weer de sauna in te gaan. Uiteindelijk hebben we tot het einde van de middag in de sauna gezeten. We voelden ons allebei helemaal ontspannen en uitgerust, echt heerlijk! Eenmaal thuis besloot ik rustig aan te doen om dat gevoel nog wat langer vast te houden. Ik heb ook erg goed geslapen, haha! Zo’n dagje sauna is zeker voor herhaling vatbaar. Daar was Marianne het helemaal mee eens, dus we gaan over een paar maanden weer op zoek naar een leuke aanbieding.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply