Uitjes

Als de man van huis is..

21 oktober 2016

Mijn man heeft laatst een mannenweekend gehad. Hij is samen met zijn vrienden gaan jagen. Leuk hoor, maar de auto heeft er wel onder geleden! Ze zijn klaarblijkelijk vergeten om hun modderige schoenen even uit te doen voordat ze weer de auto in stapten. Ik ben dan ook druk bezig geweest met poetsen!

De auto maar even uitmesten!

De auto was zo smerig dat ik besloot om te gaan stofzuigen. Het opgedroogde zand kon ik wel weghalen maar de automatten werden maar niet schoon. Er zaten allemaal vieze vlekken in die ik er met geen mogelijkheid uit kon krijgen. Ik heb dus meteen nieuwe auto matten kunnen bestellen. Koop ik iets voor hem? Dan koop ik ook iets voor mij! Ik heb daarom mooie plissé gordijnen gekocht die ik al een tijdje wilde hebben. Daar heb ik nu mooi een excuus voor :). De gordijnen ga ik ophangen in de woonkamer en in de keuken. Het zal er vast mooi uit komen te zien, ik kan bijna niet wachten! Vandaag heb ik ook even naar afzuigkappen gekeken. We zitten eraan te denken om de keuken te vernieuwen en daar hoort ook een nieuwe afzuigkap bij. Dat is alleen wel een beslissing die je met z’n tweeën maakt, dus dat stel ik nog even uit. Onze smaken verschillen soms nogal dus het is belangrijk dat mijn man ook even meedenkt! Al met al heb ik dus een druk dagje gehad en ik kon veel werk verzetten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply